Få dina bildäck från Däck till salu

Varumärken som Goodyear Tire & Rubber Company, Antares Ingens, Douglas och många andra erbjuder bra erbjudanden på däck. Däckmärken kontrollerar vanligtvis tillverkningen av däck i nästan alla länder. Varje företag består av sina egna knep och tekniker för att uppnå en bestämd däckfunktion. Däck till salu erbjuder inte produkter av dålig kvalitet. Många gånger tror folk att det kan vara de överblivna däcken som säljs. Men det som man måste tänka på är att däckets kvalitet inte bedöms förrän det används. Ta dina däck från rean och spara pengar.

Antares Ingens A1 All-Season Tire-215/50R17 95V

Detta däck har en flexibel ekonomi som gör det bättre prestandadäck och har även ganska bra UTQG, vilket definierar att det bibehåller bra körsträcka och grepp till ett bra värde. Antares Ingens A1 All-Season Tire-215/50R17 95V består av ett pace-sammansatt siped pacemönster samt öppna kanaler för bättre grepp på våta, torra vägar såväl som lätta snötäckta vägar. Sidoväggen är av svart färg slitbanor garanti är 40 000 miles. Det är en hög prestanda som passar bäst med bilen. Marknadspriset för detta däck är cirka 84,43 USD men vid rea kan du köpa detta genom att spendera cirka 50,62 USD.

Douglas All-Season Däck 195/65R15 91H SL

Priset på denna nivå är cirka $51,00 men du kommer att få den här på cirka $47,00 på rea. Tjänster av däcket, avgifter för kassering av däck eller andra relevanta statliga miljöskatter ingår inte i priset. Det verkliga däcket kan skilja sig från bilden som visas. Dessa däck ger bra prestanda och de är ganska effektiva. Den har spårspår såväl som blad och en specifik centrumlinjepunkt för att öka greppet. Däcket har en elegant slitbana och är designad för att erbjuda en avkopplande åktur.

Douglas All-Season däck, 195/65R15 91H SL

Den svarta sidoväggen består av touringdäck som ger en körsträcka på 45 000 mil. Indexet för Douglas däck är 91H SL. Den består av perifera spår samt blad för greppet. Du får en lugn åktur med hjälp av raffinerad slitbanedesign och mittlinjepasset för ökad prestanda året runt.

Hankook Optimo H724 P215/60R16 94T

Det faktiska priset på detta däck är cirka $67,00. Men på denna enorma försäljning av däck kan du köpa den här för cirka $59,75. Den kan springa upp till 70 000 miles lång. Du kan fritt använda däcket under lång tid. Täckningen av svartfärgade sidoväggar sätts upp i däcket. Hankook Optimo H724 P215/60R16 94T-däck kan lätt köras på torra eller våta vägar. Däcket har en förmåga att motstå hydroplaning, såväl som dess hela djupa siping som erbjuder en extra bitande kant. Det här däcket använder en teknik med ungefär fem höjdpunkter för att göra din körning bekväm och även minska effekten av buller. Hankook Optimo H724 P215/60R16 94T bibehåller stabilitet vid höga hastigheter med det halvfasta mittstödet. Sammantaget är det den stora affären som passar din budget.

Douglas All-Season Däck 185/65R15 88T SL

Marknadsvärdet är cirka $51,00 men vid rea behöver du bara betala cirka $47,00 för att köpa detta däck. Detta touring-däck är täckt med en svart sidovägg. Du kan njuta av en bullerfri åktur med Douglas All-Season Tire 185/65R15 88T SL. I grund och botten är detta däck konfigurerat för bilar såväl som minibussar. Bladen är utformade på ett sådant sätt att du grovt sett kan använda däcket på torra såväl som våta vägar. En raffinerad slitbanedesign används för att få en funktion av ganska vägar i däck. Du kan använda detta däck upp till 45 000 miles. Däcket kan ha en variant som visas på bilden men skatter, däckavfallsavgifter och däcktjänster ingår inte i priset.

Add Comment