Hur man tar hand om Costco-däck

När du köper Costco-däck är det första steget du kan ta för att säkerställa deras långsiktiga användbarhet att ta hand om däcken. Nedan listas några av de åtgärder du bör vidta för att skydda dina Costco-däck.

Håll däcktrycket uppe

Det är ett vanligt faktum att när däcken är pumpade i rätt proportion, blir slitagemönstret maximerat och detta förlänger däckets livslängd. Å andra sidan kommer däcken som är under pumpade att bygga upp värmen och detta kan leda till hanteringsproblem. Däck som å andra sidan är överfyllda kan också orsaka problem och kan svika dig vid fel ögonblick.

När du köper Costco-däck, kontrollera lufttrycket när däcket är kallt och övervaka dessa en gång i månaden. Den rekommenderade användningen av tryck kommer alltid att vara rätt tryck för dina däck.
Regelbunden rotation av däcken

När du skaffar Costco-däck, se till att dessa roteras var 7000:e mil. Ibland måste dessa däck roteras efter var 5000 mil också. När det kombineras med däckbalansering säkerställs bättre hantering av fordonet. Olika typer av däckrotationsmönster kan användas och du bör använda mönstret som är säkert för ditt fordon.

Konsekvent körning

Även om det kan se bra ut när däcken ryker, kan de slitas permanent. När du tar kurvorna skarpt kan en del gummi slitas av på vägen. Du bör köra säkert på sådana vägar och eventuella skador på Costco-däcken kommer att förhindras. Costco däckhandlare över hela landet kommer alltid att kunna hjälpa dig ifall dina däck slits av i förtid.

Kontrollerar inriktningen

Costco-däck bör alltid kontrolleras regelbundet för inriktning. Du kan få den kontrollerad hos någon av de närmaste Costco-återförsäljarna i din stad över hela landet. Kom ihåg att fordons- och däcktillverkaren har en annan typ av krav och du bör kontrollera instruktionsboken och garantin för däcket.

Mätning av däckdjup regelbundet

Däckets djup bör kontrolleras regelbundet varje månad. För att kontrollera kvaliteten på mönsterdjupet bör standard US quarter användas. Fjärdedelen ska sättas in i däckets djup. Om detta inte täcker utrymmet mellan fälg eller mynt och toppen av huvudet, är dessa däck utslitna och bör bytas ut.

Byte av vinterdäck regelbundet

I landet får stater som Alaska regelbundet och kraftigt snöfall. Om vinterdäck är tillåtna i din region bör dessa bytas efter vintersäsongen. Om dessa däck inte byts ut och används under sommarsäsongen kommer dessa snart att slitas ut och du måste köpa nya däck varje vintersäsong.

Regulatoriska standarder för Costco-däck

Många märkesdäck säljs av Costco-däck och dessa finns tillgängliga på flera platser över hela landet. Varje stat i landet har olika standarder och regler som däcktillverkaren måste följa. Detta gäller även Costco-däck och de följer säkerhetsföreskrifter som främjas av den nationella vägsäkerhetsförvaltningen.

Dessa standarder innefattar ett däcktrycksövervakningssystem, display, kontroll och efterlevnad av bränsleekonomi. Däcken som tillverkas av Costco är kända för att uppfylla dessa regulatoriska standarder.

Rekommenderade Costco-däck

Många däckmärken finns tillgängliga med Costco och Michelin är ett av de mest rekommenderade däcken från detta företag. Olika kundrapporter är baserade på däckens testkonditionsprestanda och Michelin har kunnat komma med det rekommenderade scenariot i detta skick.

Michelin kunde få ett betyg på 7,5 som följdes av Pirelli-däck. Bridgeton och Goodrich gjorde mycket mindre i jämförelse. Ha dessa aspekter i åtanke när du beger dig till Costco-däck för att få en ny uppsättning med fyra däck till ditt fordon och vidta lämpliga åtgärder för att ta hand om detsamma. Du kommer alltid att få den bästa upplevelsen.

Add Comment