Köpguide för Costco-däck

När det kommer till att köpa däck till ditt fordon finns det en rad alternativ. Costco-däck är alternativet värt att överväga eftersom det erbjuder en konkurrenskraftig prisstruktur för olika märken som Michelin, Bridgestone och BF Goodrich.

Dessa Costco-däck kan antingen vara vinterdäck, helårsdäck eller sommardäck. Dessa däck kan antingen köpas individuellt från lagret eller så kan du också köpa en uppsättning med 4 däck till ditt fordon. Uppenbarligen kommer vissa rabatter att finnas tillgängliga på Costco-däck när ett helt set köps.

Att köpa däck från Costco har en annan fördel att dessa däck kan installeras på fordonet om användaren så önskar. En viss avgift kan dock tillkomma när Costcos däckrepresentant tillkallas för att fixa däcket.

Costco-däck kostar vanligtvis runt $72 för en uppsättning av fyra däck när dessa ska installeras på fordonet. Costco-däck kommer också att tillåta icke-medlemmar på dess portaler att köpa däck till ett något högre pris, jämfört med de som har tagit medlemskap från återförsäljaren.

Det finns en viss uppsättning däck på Costco som endast är tillgängliga för medlemmar. Sådana däck finns med en grå boxindikator och Costco-medlemmar kan logga in med sitt ID och kan få några rabatter.

Öppettider hos Costco

Drifttimmar hos Costco däck är vanligtvis desamma som hos många andra lageranvändare. Olika platser har dock olika tidpunkter och om du letar efter platser för Costco-däck över hela landet kan du kolla in deras hemsida för detsamma.

Många av platserna för Costco Tyres öppnar från måndag till fredag ​​från 10:00 och stänger 20:30. Butikerna har även öppet på söndagar från 10:00 till 18:00. Du kanske måste ställa upp i butiken för att köpa däcken och några av Costcos däckbutiker har också tjänsten att schemalägga en specifik tidpunkt när butiken kan besökas.

Prissättning av Costco-däck

Flera faktorer påverkar prissättningen av Costco-däck och de viktigaste bland dessa inkluderar däcktillverkare, lagerplats och storlek på däck som ska köpas. Priserna är dock olika för vinterdäck eller de som ska användas på vintern. Men när snödäck ska användas är det bara 6 stater som godkänner användning av dubbdäck på vintrar. 11 stater begränsar dock användningen av dubbdäck helt.

Costcos däckåterförsäljare kommer att kunna berätta mer om detta och hur länge dessa däck kan användas. Det genomsnittliga priset på Costco-däcket är cirka 20 USD, men om du kan köpa dessa från en rea kan en uppsättning däck köpas till ett rabatterat pris.

Costco-däck bör köpas av särskilda skäl eftersom dessa kommer med specifika fördelar.

Du kan få livstidsgaranti

När du har en livstidsgaranti med Costco-däck kommer en tekniker alltid att vara ett samtal för att reparera däcket. Om detta inte är möjligt kommer Costco-återförsäljaren att förse dig med kredit som kan inneslutas. I de fall då däcket blir platt och inte är i ett reparerbart läge byts dessa ut gratis.

Livstidsbalansering och rotation

Det här alternativet är inte tillgängligt hos de flesta Costco-däckåterförsäljare men kan användas på vissa återförsäljare av Costco-däck. Balansering och rotation kan göras för cirka 15 USD per däck vid dessa uttag och bör helst göras 1-2 gånger per år. Det kan dock spara en hel del när tjänsten används under en längre tid under flera år.

Kväveinflation

När däcken byts ut mot Costco-däck används kväve för att pumpa upp däcken. Ibland är däcken som behövs inte tillgängliga i lager och att ringa återförsäljaren i förväg kommer att hjälpa och de kan hålla kvävet uppblåst när du anländer till återförsäljarens plats.

Add Comment