Lär dig om Speedee Car Service

Om du är sugen på att behålla din första bil under lång tid, bör du stöta på biltjänsterna som erbjuds av kända företag på marknaden. Tjänsterna inkluderar att ta hand om varje del av fordonet och besiktning för att identifiera framtida riskfaktorer och hot som kan ta en vägtull på fordonets sunda hälsa. Att byta ut torkarblad och däck, inspektera vätskenivåer och bromsbelägg och rengöra filtren är några av de väsentliga uppgifterna som service av Speedee täcker.

Inget behov av att byta kylarvätska varje dag

Kylarens kylvätska i ditt fordon behöver inte bytas då och då. Att ändra det efter att ha nått 60 000 miles eller var femte miles är mer än effektivt enligt Speedees experter. Men om du märker att kylvätskebehållaren är mycket lägre än den vanliga, kan det vara effektivt att välja en byte eller byte.

Håll motorn på innan du kör

Enligt förslaget från den berömda motortjänsten kan du ge dig tid att värma upp motorn innan du ger dig ut på vägen. Bilarna med avancerad teknik ses ha motorer som värms upp för snabbt och kan gå bättre jämfört med gamla bilar.

Varför välja Speedee Oil?

Om föraren vill få mer än bara oljeservice är det här platsen. Från att förbättra bilens hastighet, förbättra dess prestanda till att reparera och underhålla fordonsdelarna, allt finns tillgängligt hos Speedee.

Underhållshistorik

Om det är svårt för dig att hålla reda på den underhållstjänst som du har valt tidigare, håller denna autoservice koll på hela underhållsprotokollet. Till och med tillverkarens föreslagna serviceschema läggs till Speedees underhållsregister.

Kontrollera, besiktiga och rengör

En av de populära biltjänsterna här är 17-punkters oljebyte. Denna funktion hjälper människor att kontrollera hela fordonets hälsa, inklusive att säkerställa statusen för bälten, vätskor, bälten och filter.

Stort utbud av lokala butiker

Eftersom det är ett familjeföretag som drivs av generationer efter generationer; framgången har hjälpt företaget att öppna butiker över hela marknaden. Dessutom, eftersom tjänsten kommer från landet, kan organisationen tjäna fordonsbehoven i det lokala samhället på ett effektivt sätt.

Överkomligt pris

Budgetbiltjänsten är tillgänglig för alla till ett lågt pris. Dessutom, om du vill spara mer kan du få tag i Speedee Oil Change Coupons från vilken lokal butik som helst för att maximera fördelarna.

Utbildade tekniker

Alla proffs som tillhandahåller den effektiva servicen är certifierade av ASE. Teknikerna är skickliga inom mekaniskt arbete, trimning och reparations- och bytestjänster.

Kupongtjänst

Bilserviceföretaget tillhandahåller gott om kuponger och erbjudanden för att hjälpa varje person att utnyttja tjänsten.

  • Det finns en speciell kupong på 17-punkters oljebyte där du kan få 10% rabatt på tjänsten. Oavsett om du ska besiktiga kabinluftfilter, torkarblad, luftfilter, remmar och slangar, kontrollera kylarvätska, däcktryck, transmissionsolja och installera nytt oljefilter, appliceras kupongen i den lokala butiken.
  • Kupongen värd 20 % hjälper dig vinterdagar när du måste vinterställa fordonet. Genom att skriva ut kupongen från hemsidan och visa den för den lokala butiken kan du få tjänsten till ett super överkomligt pris.
  • Kupongen på 5 % rabatt på bilservicen kan ge bilägaren ett brett utbud av tjänster inklusive kylsystemservice, servostyrningsvätskeservice, differentialservice, bränslesystemrengöring, bromsservice, luftkonditioneringsservice och andra.

För att få detaljerad information om erbjudandet bör du dock kontakta kundtjänsten som är effektiv och vänlig nog att lösa ditt problem. För att veta när kupongen går ut, vilka villkor som gäller för kupongen eller om kupongen finns i din närmaste butik kan ett samtal till kundtjänst vara till hjälp.

Add Comment