Saker du behöver veta om däck till salu idag

Ett däck är uppbyggt av ett starkt, smidigt gummiskal som fästs på kanten av hjulet. Däcket ger ett grepp över huvudet för friktion och fungerar som stötdämpare för hjulen när fordonet är i kört tillstånd. Alla måste byta nivåer efter en tid. Vad händer om du måste betala mindre än den ursprungliga kursen? Visst känner du dig lugn och förvånad. Men med däck till salu får du däcket genom att spendera mindre pengar ur fickan. Alla av oss ser alltid upp efter de bästa sakerna i vårt liv men vi kräver att få det till låg kostnad men ibland är det inte ens möjligt. Med försäljningen är detta ordspråk också möjligt eftersom priserna är överkomliga och därför får du din dagliga användning genom att spendera mindre pengar.

Låt oss titta på några däck tillgängliga för ett billigt pris:

Antares Ingens A1 helårsdäck – 205/55R16 94V

Marknadsvärdet för detta däck är cirka 54,00 USD, men vid försäljning av däck kan du köpa detta däck genom att betala cirka 42,90 USD. Detta däck är ett skickligt effektiv däck för helårsdäck som har en bättre UTQG och ger den goda körsträckan och greppet som inte ens kostar för mycket. Antares Ingens A1 All-Season-däck består av en pace-sammansatt siped-form och även en öppen kanal för att hålla greppet på våta vägar, torra vägar samt lätta snötäckta vägar. Du kan fästa detta däck på din bil eller minivan. Sidoväggen är svart och ger hög prestanda. Den går cirka 40 000 mil utan några svårigheter. Därför kan du använda den under lång tid.

Douglas All-Season Däck 195/60R15 88H SL

Detta är ett touringdäck som kan monteras i bil eller minivan. Sidoväggen på Douglas All-Season Tyre 195/60R15 88H SL är svart och den går upp till 45 000 miles. Ursprungligen är priset på detta däck cirka 49,00 USD, men vid rea kommer du att spara cirka 9,00 USD och få det här däcket på bara cirka 40,00 USD. Egenskaperna hos detta däck är perifera spår samt blad för garanterat grepp under hela säsongen. En elegant tempodesign ger en avkopplande åktur. Mittlinjens indrag ger ökat grepp under hela säsongen. Däcktjänster, avgifter för kassering av däck eller eventuella tillämpliga statliga skatter ingår inte i däckpriset. Det verkliga däcket kan variera från den visade bilden. Däck som erbjuds av Douglas är konstruerade för tröst och bra prestanda. Den raffinerade slitbanedesignen på detta däck hjälper till att minska ljudet när fordonet är i fungerande tillstånd.

Antares Ingens A1 helårsdäck – 215/60R16 95H

Detta svarta sidoväggsdäck ger hög prestanda och en garanti för att köra 40 000 miles långt. Detta däck sparar bränsleförbrukning och ger en tyst och bekväm körning. Den består av iögonfallande miljöförmåga. Transformationssystemet för styrbarhet ger en utmärkt körupplevelse. Priset på detta däck är cirka 61,39 USD men på rea kan du köpa detta däck genom att spendera cirka 49,56 USD.

Westlake RP18 205/65R15 94H

Marknadsvärdet för detta däck är cirka 46,62 USD, men vid rea kan du köpa detta däck för bara cirka 42,03 USD. Detta turtempo och prickskytte ger en förstklassig prestation. Kostnadseffektiv prickskytte och tempomönster möjliggör fantastisk vattenfördelning, medan designen med låg profil intensifierar kontrolleffekten och beröringen. Priset på detta däck inkluderar tullavgifter samt alla andra relevanta skatter. Det här däcket släpper ut prickskytte och tempodesign som möjliggör överlägsen vattenfördelning.

Hankook Optimo H724 P235/75R15 108S

Hankook kör 70 000 miles lång och sidoväggarna på detta däck är av vit färg. För din tröst använder det här däcket total fem-pitch-axeltempoteknik som hjälper till att minska vägbullret, samt håller stabiliteten vid huvudvägshastigheter med det halvfasta mittstödet. Priset på detta däck är cirka $65,56 men under försäljningstiden är detta däck tillgängligt för cirka $60,85.

Add Comment