Spara stort på din nästa bilservice med Sears däckkuponger

Bilunderhåll är i allmänhet mycket dyrt, och det är ännu dyrare när du har en avancerad modell. Förutom det regelbundna underhållet av bilen är det viktigt att ha däck i perfekt skick, inte bara för att bilen ska fungera smidigt utan också för din säkerhet. Om du är någon som alltid kör mellan städer och kör mycket terräng med dina lastbilar och jeepar, är det viktigt att hålla koll på dina däcks skick och byta ut dem då och då. Däck kan vara mycket dyra, särskilt om du behöver byta alla på en gång. Sears Auto har vanligtvis några av de bästa kupongerna som du kan använda för att byta ut din bils däck, underhållstjänster och andra kontroller. De har också ett utbud av kuponger bara för däck, både online och i sina butiker.

Här är fyra av de bästa Sears däckkupongerna som du kan använda för din nästa service på Sears Auto för att spara lite pengar.

Upp till $80 i rabatt på Goodyear-däck

Goodyear har några av de bästa däcken i bilindustrin. Deras däck håller länge och är extremt hållbara. Även om deras pris inte är det billigaste på marknaden, erbjuder de många bra rabatter på däck genom kuponger med varumärkeskopplingar som Sears Auto! Om du funderar på att köpa helt nya däck till ditt fordon, då är den här kupongen den bästa för dig. När du köper 4 Select Goodyear-däck kan du med denna kupong få upp till $80 i rabatt genom att använda Goodyear Prepaid MasterCard-kortet.

4 däck för 100 kr

Detta är ytterligare en utmärkt sparkupong för däck från Sears. Om du funderar på att helt byta ut dina gamla, slitna däck, då kommer denna kupong att vara en livräddare för dig. För bara 100 dollar får du 4 helt nya Laufenn bildäck som annars är väldigt dyra, speciellt om de köps individuellt. Observera att detta erbjudande endast gäller om du väljer att installera dessa däck i Sears Auto-butiken. Detta är endast en onlinerabatt vilket innebär att du kommer att behöva skriva ut och presentera denna kupong i butiken när du besöker.

Gratis montering av däck

Med denna kupong kan du köpa en uppsättning med fyra däck från vilket märke som helst och få en helt gratis installationstjänst av Sears Auto-butiksteamet! Du kan välja mellan ett brett utbud av däckmärken som Goodyear, Michelin, Laufenn, DieHard etc. men det är viktigt att notera att alla fyra däcken måste vara av samma märke. Du kan enkelt gå in i vilken butik som helst och presentera din onlinekupong för att utnyttja rabatten. Du måste köpa installationen vid tidpunkten för ditt däckköp, annars kommer den inte att vara tillämplig. Du kan inte para den här kupongen med andra kuponger.

4 lastbilsdäck för $200

Lastbilsdäck är generellt sett större och dyrare jämfört med vanliga bil- och bildäck. Med denna kupong kan du köpa fyra Laufenn Truck-däck för bara 200 dollar! Detta är ett mycket bra värde för priset, och du måste definitivt använda denna Sears däckkupong om du funderar på att byta ut dina lastbilsdäck. Observera att det är viktigt att köpa installationstjänsten när du köper dessa däck så att du kvalificerar dig för sparkupongen. Du kan få denna onlinerabatt med hjälp av Sears däckkuponger, och du måste skriva ut den och presentera den i butiken för att få rabatten. Observera också att denna kupong inte kan kombineras med andra däckkuponger som Sears Auto erbjuder.

Add Comment