Vet varför du bör skaffa Speedee Auto Services

När du köper din drömbil tenderar du att vidta alla säkerhetsåtgärder för att rädda den från allvarliga skador. Förutom att teckna bilförsäkringar och allt, behöver din bil rutinunderhåll så att tecknen på motorhaveri kvävs i knopp. Eftersom de är oroliga över detta faktum, har flera företag växt fram för att hjälpa människor i varje steg av autounderhåll.

Det finns ett enormt utbud av biltjänster som tillhandahålls av Speedee Oil så att människor håller sig utanför riskerna med ett mekaniskt haveri.

Trimningstjänst

När motorfordonet visar tecken på svårigheter vid tidpunkten för start av motorn eller börjar gå dåligt, bör du veta att det är hög tid att få bilservice.

  • För att ge dig hög prestanda erbjuder tjänsten rengöring av hela bränslesystemet tillsammans med den större justeringen.
  • För att tjäna syftet med underhållet utför servicen en inspektion av fördelarlocket, tändkablarna, bränsleledningarna, rotorn och luftfiltret. Utöver sammanhanget görs datordataskanning och tändstiftsbyte om behov uppstår.

Bromsservice

Bromsen är en av de viktiga komponenterna som du bör känna till när du kör på vägen eftersom ett bromsfel kan kosta ditt liv.

  • Ju mer du kör, minskar bromsens livslängd med tiden.
  • Problem med bromsen kan leda till långsamma och skrikande stopp.

Tjänsten fokuserar på att underhålla bromsrotorer och bromsbelägg och oren hydraulisk bromsvätska så att det aldrig inträffar något bromsfel. Dessutom ser servicen efter bromskontroll, bromsvätskebyte och bromsbackar. Alla bilar är försedda med en checklista för besiktning angående bromsbricka så att bilens hälsa förblir bra.

Kontrollera filter

Vid tidpunkten för körning utsätts du för ett stort antal föroreningar som kan leda till svåra lungtillstånd. För att rädda dig från att andas orent och skräp kontrolleras bränslefilter, kabinluftfilter, smörjmedel, olja och filter samt luftfilter noggrant.

  • Genom servicen kan kabinluftfiltren bytas ut så att du får chansen att bo i kvalitetsluften.
  • Genom att serva bränslefiltren förblir motorn i nyskick.

17-punkts oljebyte

En av de bästa egenskaperna med detta autounderhåll är 17-punkts oljebyte som kan säkerställa att komponenterna i din bil är i ett intakt tillstånd. Förutom att kontrollera kvaliteten på regelbunden hälsa, kräver tjänsten en inspektion och säkerställer att vätskor, filter, däck och bälten är i fantastisk hälsa.

  • Inspektion görs på luftfiltret, torkarbladen, bälten och slangar och kabinluftfiltret. Dessutom inspekteras batterivätskan noggrant
  • Tjänsterna kör en kontroll ovanpå vindrutespolarvätska, kylarvätska, transmissionsolja, servostyrningsvätska och differentialvätska. Utöver sammanhanget kontrollerar och ställer servicen däcktrycket.

Tjänsten väljer att rengöra de bakre och främre fotbrädorna på fordonet och erbjuder ytterligare en topptjänst utan laddning. Oljebytet med hög körsträcka, 100 % syntetisk oljebyte och syntetisk oljebyte kan erbjudas dig om du väljer det uppgraderade skyddet.

Erbjudanden och rabatter

Tjänsterna är utformade för att tillgodose alla dina fordonsbehov och hjälpa dig att få dem till ett mycket överkomligt pris. Kostnaden för tjänsten kan reduceras om du vet hur du använder Speedee Oil Change Coupon och använder den vid servicetillfället. Du kan ta reda på den lokala butiken från företagets officiella webbplats genom att ange ditt postnummer för att få mer information om kuponger och erbjudanden. Dessutom, genom att gå med i e-klubben på den officiella sidan, kan du få mer exklusiva erbjudanden och lockande erbjudanden som kan hjälpa dig att spara massor av pengar.

Add Comment